Bezoekersinfo

Wat leuk dat u onze site bezoekt en plannen maakt om naar ons festival te komen! Op deze pagina vindt u de laatste informatie die voor u als bezoeker belangrijk is. We hopen u eind augustus te zien!

HOE KOM IK AAN KAARTEN?
Als u kaarten wilt kopen kan dat via onze website. Als u op ‘tickets‘ klikt komt u vanzelf op onze verkooppagina met alle tickets. Als het goed is wijst alles zich daar vanzelf.

Tijdens de festival 10-daagse kunt u ook nog uw kaarten kopen bij ons informatiepunt in Dat Bolwerck.

WAT ALS JE NOG NIET ZO VAN KLASSIEKE MUZIEK HOUDT?
Het cellofestival is weliswaar een festival voor klassieke muziek en voor cello in het bijzonder. Wij laten alle muziekstijlen aan de orde komen.

EN ANDERE HANDIGE TIPS…
Dat Bolwerck
Aan het einde van de Zaadmarkt ligt Dat Bolwerck. Het prachtig verbouwde pand heeft een mooie binnentuin, die voor het festival wordt opengesteld en omgetoverd is in een sfeervolle ontmoetingsplek, waar u de hele week koffie en thee kunt drinken, een broodje kunt eten of ’s middags van een glas wijn kunt genieten. Daarnaast is er het informatiepunt, waar u terecht kunt voor informatie en tickets.

Wegwerkzaamheden en parkeren in Zutphen
Bekijk de website van gemeente Zutphen voor de actuele situatie over de wegwerkzaamheden. In de Zutphense binnenstad betaalt u van maandag tot en met zaterdag voor parkeren. U kunt alleen pinnen en belparkeren om te betalen voor parkeren. Chippen en contant betalen is niet mogelijk. Meer informatie op www.zutphen.nl