Bezoekersinfo

Wat leuk dat u onze website bezoekt en plannen maakt om naar ons festival te komen! Op deze pagina vindt u de laatste informatie die voor u als bezoeker belangrijk is. We hopen u eind augustus te zien!

HOE KOM IK AAN KAARTEN?

Kaarten kunt u 24/7 online via onze website kopen.

Concerten in Theater Hanzehof & Buitensociëteit
Wanneer u op tickets klikt, wordt u doorgelinkt naar de website van de Hanzehof.
U heeft hiervoor een account nodig. Wilt u weten hoe u een account aanmaakt en online kaarten kunt kopen?
Lees meer over aanmaken account.
De receptie van Theater Hanzehof is telefonisch bereikbaar van woensdag t/m vrijdag van 13.00 tot 16.00 uur. En te bereikbaar via info@hanzehof.nl en 0575 512013.

Voor alle andere concerten geldt, dat CelloWercken Zutphen gebruik maakt van Ticketkantoor
Stap-voor-stap uitleg bestelprocedure:
• Klik op ‘bestel tickets’
• Vul het aantal kaarten in dat u wilt bestellen
• Klik op ‘bestellen’
• Vul uw naam en emailadres in
• Klik op ‘volgende stap’
• Controleer uw ingevulde gegevens
• Klik op ‘volgende stap’
• Kies uw bank voor de iDeal-betaling
• Klik op ‘betalen’
• U wordt nu omgeleid naar iDeal en kunt het bedrag via uw bank overmaken
• U ontvangt het toegangsbewijs via e-mail als pdf-bestand
• Print het toegangsbewijs uit en neem het mee naar de voorstelling
• U kunt uw toegangsbewijs ook op uw mobiele telefoon bewaren
• Uw toegangsbewijs of telefoon wordt bij de kassa gescand

Tijdens het 10-daagse festival kunt u ook nog uw kaarten kopen bij ons informatiepunt in Dat Bolwerck. Naast betaalde concerten biedt het Internationaal Cellofestival Zutphen ook een breed gratis programma met lunchconcerten met studenten en open podium. 

Coronamaatregelen
We doen er alles aan om voor onze bezoekers, musici en medewerkers een veilig festival te organiseren. Als bezoeker van ons festival kunt u bijdragen aan de veiligheid door u te houden aan de dan geldende richtlijnen. Zo genieten we gezamenlijk van een veilig maar vooral prachtig festival!

Het is op dit moment nog niet duidelijk wat de aanvullende coronamaatregelen vanuit de overheid voor festivals eind augustus zullen zijn. Op deze pagina, via onze sociale media en andere kanalen zullen wij de laatste informatie plaatsen zodra deze bekend is.

Beperkte capaciteit
Het aantal kaarten dat wij kunnen verkopen, is vanwege de maatregelen beperkt. De capaciteit is bepaald op basis van de 1,5 meter-regeling.

WAT ALS U (NOG) NIET ZO VAN KLASSIEKE MUZIEK HOUDT?
Het cellofestival is weliswaar een festival voor klassieke muziek en voor cello in het bijzonder. Maar wij laten alle muziekstijlen aan de orde komen. Onze tip is Royal Reesink: een podium voor nieuwe muziek en experiment. We creëren hier ‘Podium Reesink’ waar we de grenzen van het cellogenre verkennen. 

EN ANDERE HANDIGE TIPS…
Dat Bolwerck
Aan het einde van de Zaadmarkt ligt Dat Bolwerck. Het prachtig verbouwde pand heeft een mooie binnentuin, die voor het festival wordt opengesteld en omgetoverd is in een sfeervolle ontmoetingsplek, waar u de hele week koffie en thee kunt drinken, een broodje kunt eten of ’s middags van een glas wijn kunt genieten. Daarnaast is er het informatiepunt, waar u terecht kunt voor informatie en tickets. Adres: Zaadmarkt 112, 7201 DE Zutphen 

Wegwerkzaamheden en parkeren in Zutphen
Bekijk de website van gemeente Zutphen voor de actuele situatie over de wegwerkzaamheden. In de Zutphense binnenstad betaalt u van maandag tot en met zaterdag voor parkeren. U kunt alleen pinnen en belparkeren om te betalen voor parkeren. Chippen en contant betalen is niet mogelijk. Meer informatie op www.zutphen.nl