Wegens slecht weer is het volgende evenement verplaatst naar de lente;

Cellokwartet CelloWercken Zutphen

Jeroen den Herder, Camelia Ciobanu, Jasper den Hond, Ingunn Kristjánsdottir

Datum: 10 Oktober 15:00 uur en 16:30 uur.

In het buitengebied van Brummen worden concerten georganiseerd in een voormalige mestsilo. Dit initiatief is een verrassende combinatie van muziek, natuur en beeld.

Het laatste concert voor dit jaar wordt uitgevoerd door Cellokwartet Cellowercken Zutphen: Jeroen den Herder met drie zeer getalenteerde studenten van het conservatorium Rotterdam:

  • Ingunn Kristjánsdóttir begon op vierjarige leeftijd met cello spelen. Ze studeerde cello in Rotterdam en legt zich nu toe op kamermuziek en lesgeven.
  • Jasper den Hond komt uit Hilversum. Hij studeerde bij Willemiek Tavenier en Charles Watt, ging toen naar de Jongtalentenklas van het Conservatorium in Amsterdam. Nu studeert hij aan het conservatorium in Rotterdam en zit daar in zijn laatste jaar.
  • Camelia Ciobanu is geboren in Boekarest waar ze begon met cellospelen. Ze heeft gestudeerd in België en Duitsland, won verschillende prijzen en studeert nu op het conservatorium in Rotterdam onder Joachim Eijlander.

Het programma van deze middag is een ode aan een paar grote cellisten. Zij speelden niet alleen cello, ze componeerden ook. Met vreugde haalden ze circusachtige muzikale capriolen uit om de mogelijkheden van de cello uit te buiten en de volle toonomvang van het instrument te laten klinken. Daarnaast zitten de Cellisten in een deels watergevulde silo wat een prachtig poëtisch beeld vormt. Ben je erbij? Mail dan naar  kunst@corrievandevendel.nl

Datum: zondag 10 oktober 15.00 uur en 16.30 uur. Als het weer niet goed is wordt het concert naar voorjaar 2022 verzet.

Opgeven via mail: kunst@corrievandevendel.nl

Kosten: € 12,00, betalen aan de silo

Adres: Weg naar het Ganzen Ei 7/9, 6971 JG  Brummen