Vrijwilligers / vacatures

Vacature Programma Manager CelloWercken Zutphen
ca. 1 a 2 dagen per week, startdatum 1 januari 2022

Stichting CelloWercken Zutphen exploiteert de Cello Academie Zutphen en het tweejaarlijkse Internationale Cello Festival Zutphen (in oneven jaren). De Academie is een regulier jaarprogramma aan het ontwikkelen op (post)hbo niveau, voor
verdieping naast de regulier opleidingstrajecten. Het festival heeft net de 11e editie succesvol afgesloten.
Academie en Festival staan onder artistieke leiding van cellist Jeroen den Herder. Cultureel ontmoetingscentrum Dat Bolwerck fungeert als thuisbasis van beide activiteiten. In het streven naar verdere professionalisering zoekt het bestuur van de stichting een Programma Manager voor gemiddeld één a twee dagen per week.

De Programma Manager is leidend in de organisatie en, samen met de artistiek leider, verantwoordelijk voor de implementatie van het beleidsplan van CelloWercken Zutphen. De Programma Manager is tevens verantwoordelijk voor de realisatie en communicatie van alle activiteiten binnen de kaders van het vastgestelde beleidsplan. De Programma Manager is, samen met de artistiek leider, de intermediair naar het bestuur.

De functie wordt ingevuld op contractbasis. Honorering is gebaseerd op gemiddeld 12 uur per week. De startdatum is 1 januari 2022.

Sollicitaties, bestaande uit een motivatie brief, een CV en twee referenties kunnen tot uiterlijk 1 oktober 2021 worden ingediend bij Ian Muller ianmuller62@gmail.com.
Voor meer informatie mailen naar carla@carladelfos.com

Download vacature tekst met functieomschrijving.

Vrijwilligers gezocht!

Naast een professioneel geleide organisatie, is en blijft Cellowercken Zutphen voor een belangrijk deel ook een vrijwilligersorganisatie die in grote mate drijft op het enthousiasme van en de inzet door vrijwilligers. Wilt u meehelpen om het Internationaal Cellofestival Zutphen tot een succes te maken?

We zoeken vrijwilligers voor verschillende taken. Denk hierbij aan publieksbegeleiding, kaartcontrole, techniek, productie, artiestenontvangst, catering en horeca. 

Wilt u ook ons team komen versterken met uw ervaring en kwaliteiten, dan kan dat op vele manieren. In overleg met onze coördinatoren zoeken we naar wat u wilt en wat wij nodig hebben. Interesse? Mail naar vrijwilliger@cellowerckenzutphen.nl